• DOLAR 32.85
  • EURO 35.156
  • ALTIN 2428.32
  • ...
HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Dönmezer Gazze katliamlarını kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Malatya İl Başkanı Dönmezer, "Gazze'de yapılan insanlık suçu katliamların ve israil'in korunması için kurulan Kürecik Üssüne 'hayır!' demek için buradan kapatılmasını, kaldırılmasını ve ülkemizdeki israil'in güvenliğini sağlayan diğer üslerin kapatılmasını istemek üzere Malatya olarak tepkimizi göstermek için buradayız." dedi.

Dönmezer, "Kelimelerin, cümlelerin bittiği yerdeyiz. Kavli duaların bittiği yerdeyiz. Bizler vatandaşlar olarak ağlamaktan, gözyaşı dökmekten bıktık usandık. Hiçbir çocuk ağlasın istemiyoruz. Bunu yapma gücü, selahiyet onların elinde. Ve onlar da bilsinler ki, halk onların arkalarında, gösterecekleri güçlü iradede, atacakları adımda halk arkalarında. Malımız, canımız, evladımızla özgür Kudüs için ne yapmak gerekiyor ise onu yapmakla mükellefiz." dedi.

"Şuan eylemler, protestonlar var. Yetkililer ne zamana kadar bunları görmezden gelecekler. Vatandaş gibi ağlayıp sızlamak mı düşer yoksa gerekli adımları atmak mı düşer? Yapılacak şeyler çok basittir. Elçiliklerin kapatılması, elçiliklerin sınırlandırılması bunlar yapılabilecek adımlar. Bunları yapmanın önündeki engel nedir bilmiyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir