• DOLAR 32.364
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2402.545
  • ...
Konya Kulu'dan "Aksa Tufanı" operasyonuna destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kulu ilçesi Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazı sonrası basın açıklaması programı başladı.

Basın açıklamasını HÜDA PAR İl teşkilatından Ramazan Erman okudu.

Erman, "Bir asırdan uzun bir süredir siyonist işgalci çetenin Filistin halkına ve topraklarına yönelik uyguladığı sistematik işgal ve katliam devam etmektedir. Topyekûn bir soykırım hedefiyle hareket eden işgalci siyonistler, her geçen gün işgali genişletmekte, ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’yı necis postallarıyla kirletmekte, bu kutsal beldenin kutsiyetini hiçe saymakta ve adeta bütün bir İslam âlemine meydan okumaktadır.

Siyonist çete, işgal ettiği Filistin topraklarından defolmalıdır. İşgalci çeteyi, gelinen aşamada katliamcı ve işgalci uygulama ve politikalarından vazgeçmesi, Gazze’ye uyguladığı ambargoyu kaldırması ve yeni bir katliama girişmemesi konusunda uyarıyoruz.

HÜDA PAR olarak; Filistin’i, Başkenti Kudüs olan, doğusu ve batısıyla bölünmez bir bütün ve İslam’ın mukaddes toprakları olarak görüyoruz. İslam dünyasını, işgal altında olan ilk kıblesi için bütün ayrılıklarını bir kenara bırakmaya, Filistin’e sahip çıkmaya ve kardeşlerinin yanında durmaya davet ediyoruz. Unutulmamalıdır ki, siyonizm, İslam dünyasının bağrına saplanmış zehirli bir hançerdir." dedi.

Yapılan basın açıklaması ve gıyabi cenaze namazına HÜDA PAR üye ve gönüllüleri ile halktan katılım oldu. 

Kılınan gıyabi cenaze namazı, HÜDA PAR üyelerinden Celal ödemiş'in okuduğu dua ile sona erdi.

Yapılan basın açıklaması ve cenaze namazından sonra destek amaçlı araç konvoy oluşturulup şehir merkezi dolaşıldı. (İLKHA)

 

 

 







Bu haberler de ilginizi çekebilir