• DOLAR 32.291
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2475.198
  • ...
Filistin Mücahit Hareketi'nden son dakika açıklama!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ammar Kızılçınar

Filistin Mücahit Hareketi:
Siyonist düşman güçleri tarafından aranan Mücahid Ahmed Ebu el-Foul'un Tulkarm'da Kurumun güvenlik güçleri tarafından öldürülmesini şiddetle kınıyoruz.

Siyonist düşman güçlerinin Gazze'de halkımıza karşı yürüttüğü soykırım savaşı ve devam eden saldırganlık ışığında, Filistin Yönetimi'nin güvenlik servislerinin güvenlik koordinasyonu politikasını sürdürme, direniş savaşçılarını takip etme ve saldırganlığa karşı göstericileri bastırma konusundaki ısrarına şaşırdık. 

Yalnızca halkımıza karşı en iğrenç katliamları gerçekleştiren Siyonist düşmana hizmet eden güvenlik koordinasyonu politikasının sürdürülmesine yönelik geniş halka çağrıda bulunuyoruz.

Batı Şeria'da yerleşimci sürülerinin ve düşman askerlerinin halkımıza yönelik saldırıları karşısında çaresiz ve sessiz kalan otoritenin güvenlik servislerinin bu utanç verici davranışına son vermeye ve bu saldırının takibinde ısrar etmeye çağırıyoruz. Halkımızı savunan kahramanlar ve onurlu insanlar, onları devam eden acımasız Siyonist saldırganlığa bıraktılar.

Bu haberler de ilginizi çekebilir