• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
İkram Evi ve Teşhir Merkezine ilgi artıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Mevlana Müzesi'nin yanında misafirlere hizmet veren İkram Evi, uzun süredir ziyaretçileri ağırlayan tek ikram evi olma özelliğini koruyor. İkram Evi sadece oturulup serinlenecek bir mekân değil, Konya dışından gelen yerli misafirlerin yanı sıra yabancı misafirlere rehberlik hizmetinin de sunulduğu bir merkez olarak da hizmet veriyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya'ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin Hz. Mevlana Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra uğradıkları İkram Evi ve Teşhir Merkezinin sosyal belediyecilik anlayışının bir örneği olduğunu söyledi.

Teşhir merkezinde yabancı dil bilen personeli ile yabancı misafirlere rehberlik hizmetinin de sunulduğunu ifade eden Hançerli, bunun yanı sıra merkezde ücretsiz internet hizmeti, sıcak ve soğuk çeşitli ikramların sunulmasıyla birlikte belediye ve Mevlana'yı tanıtıcı CD ve broşür dağıtımının yapıldığını belirterek Konya dışından gelen misafirlere yardımcı olmak için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini vurguladı.

Hançerli ayrıca "Şehrimize gelen yerli ve yabancı misafirlere Konya'yı özellikle Hz. Mevlana'yı güzel bir şekilde tanıtarak konuklarımızı memnun bir şekilde uğurlamalıyız " dedi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir