• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR, Uluslararası İzmir Fuarı'nı gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Hür Dava Partisi İzmir İl Teşkilatı yetkililerinden oluşan bir heyet, bu yıl 82.si düzenlenen Uluslararası İzmir Fuarını ziyaret ederek, HÜDA PAR'ın kuruluş amacını ve hedeflerini stant yetkililerine ve vatandaşlara anlattı.

 

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Hasan Aşkın ve İzmir İl Başkanı Hüseyin Şani'nin de aralarında bulunduğu heyet, fuarda yer alan stantları tek tek dolaştı. Ziyaret ettikleri stantların yetkilileri tarafından oldukça sıcak karşılanan HÜDA PAR heyeti, Hür Dava Partisi'nin misyon ve hedefleri hakkında bilgiler verip, partinin programını anlatan kitapçıkları hediye etti.

 

Ziyaret edilen stantlarda, HÜDA PAR heyetine ikramlarda bulunulması ve dikkatle dinlenilmesi gözlerden kaçmadı.

 

HÜDA PAR heyeti, özellikle cezaevleri, engelliler, Kızılay ve STK'ların bulunduğu stantlara ilgi gösterdi.

 

Heyet, ayrıca hafızlık eğitimi veren Kestanepazarı Eğitim Kurumu, İHH, Hayrat Vakfı ve Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği'nin bulunduğu stantları da ziyaret ederek, bu kurumların yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Türkiye'de İslami STK'lara çok büyük görevler düştüğünü belirten HÜDA PAR heyeti, STK'ların yaptıkları hayır çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.

 

İzmir'de yaptığı sosyal yardım faaliyetleriyle adını duyuran Umut Kapısı Gıda Bankası Derneği'ni ziyaret eden heyete çay ikram edildi. Heyet, burada dernek çalışmaları hakkında bilgilendirildi.

 

HÜDA PAR heyeti son olarak, Sinop iline ait stantları gezdi ve fuarın bu yıl onur konuğu olan Sinop Vali Yardımcısıyla da kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Yapılan ziyaretlerin ardından HÜDA PAR heyeti fuardan ayrıldı. (Ramazan Sındıraç / İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir