• DOLAR 32.185
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.488
  • ...
İran: Biz bu operasyonu destekliyoruz!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in üst düzey askeri danışmanı Yahya Rahim Safevi, Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın siyonist rejime yönelik başlattığı Aksa Tufanı Operasyonu’na dair açıklamalarda bulundu.

Hamas’ı tebrik eden Safevi, "Biz bu operasyonu destekliyoruz ve direniş cephesinin de bu operasyonu desteklediğinden eminiz. Filistin ve Kudüs özgürleşene kadar Filistinli mücahitlerin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Siyonistlerin Filistinlilere yönelik uyguladığı katliamları hatırlatan Safevi, "Uluslararası kuruluşlar Filistinli çocukların ve gençlerin Siyonistler tarafından katledilmesine yıllarca sessiz kaldılar. Bu katliamlar karşısında söz konusu kuruluşlardan hiçbir tepki görmedik. Siyonistler doğrudan Filistinli çocukların başlarını hedef alarak ateş ediyorlar. 2023 yılı son rakamları Siyonist askerler tarafından 37 Filistinli çocuğun şehit edildiğini gösteriyor. Ayrıca birçok Filistinli genç ve çocuk İsrail hapishanelerinde tutuluyor" şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir