• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı Adıyaman'da depremzedelere kırmızı et dağıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Depremin etkilerinin devam ettiğini dile getiren Umut Kervanı Adıyaman Derneği yetkililerinden Muharrem Koçuşağı, depremzedelerin diğer gündemler arasında unutulmaması gerektiğini belirtti.

Deprem sonrası yetim ve muhtaç aile sayısındaki artışa değinen Koçuşağı, "Bilindiği üzere 6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası ülke genelinde 50 binden fazla kardeşimizi kaybettik. Bunumla birlikte ilimizde ise 10 bine yakın kardeşimiz hayatını kaybetti. Geride yetimlerimiz kaldığı gibi evini, iş yerini ve bütün mal varlığını kaybeden insanlarımız oldu. Bir zamanlar yardım ederken şimdi yardıma muhtaç olan kardeşlerimiz var. Umut Kervanı olarak bu kardeşlerimize ve yetimlerimize ulaşmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz." dedi.

"Kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışacağız"

Koçuşağı yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Bugün de hayırsever kardeşlerimizle muhtaç ailelerimiz arasında köprü görevi görmeye devam ediyoruz. Hayırsever kardeşlerimizin kesmiş oldukları adakların ve şükür kurbanlarının dağıtımını gerçekleştirdik. İnşallah elimizden geldiğince kardeşlerimizin yaralarını sarmaya çalışacağız. Okulların açılmasıyla depremzede öğrencilerimize kırtasiye ve çanta dağıtımı gerçekleştirdik. Depremin ilk anından bugüne sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah rızasına nail olmak için çıktığımız bu yolda tüm hayır sahibi kardeşlerimizi Umut Kervanı çatısı altında hizmet etmeye bekliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir