• DOLAR 32.922
  • EURO 35.181
  • ALTIN 2456.082
  • ...
Satanistken tövbe edip Müslüman olduğunu söyleyen gencin olayı sadece bir tiyatro mu?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sosyal medyada kendisini "456 yaşında bir zebani" olarak tanıtan Efe Beycan, tek boynuzlu bir atı Tanrı kabul ettiğini söylemiş, pembe saçları ve piercingleri ile dikkat çekmişti.

Satanist olduğunu söyleyen bu genç, geçtiğimiz günlerde aniden tövbe edip Müslüman olarak yine herkesi şaşırttı. Peki bu dönüşüm gerçek miydi, yoksa en başından beri kötü hazırlanmış bir tiyatro muydu?

Saçlarını siyaha boyayan Zebani Efe, kelime-i şehadet getirdi ve umreye gitti.

Efe Baycan, umreye gittiği anları sosyal medya hesabı üzerinden ''Allahu Ekberr!! ?'' notuyla paylaştı.

Erem Şentürk: "Amerikalıların çok yaptığı bir tiyatro izledik"

Konuyu yorumlayan gazeteci Erem Şentürk, aslında bir tiyatro izlediklerini ve gencin Müslüman olmasını sağladığını iddia eden kişinin de "reyting kastığını" söyledi.

Şentürk'ün açıklamaları şöyle:

"1990'larda ABD'de böyle numaralar çok vardı. Pembe saçlı satanist, aniden siyah saçlı Müslümana dönüşüyor. Biz bunlara çadır kültleri diyoruz. Kültler tarikat gibidir. ABD'de böyle kült yapılar vardır. Gösteriler yaparlardı, "Tanrıyı tanımayan vampir, insanların kanını emiyordu. Az sonra bunu Tanrı'nın Krallığı'na, İsa'nın yoluna getireceğiz" deyip istavroz çıkarırlardı. Bu çok eski ve ucuz bir numara. Sosyal medyada bunun gibi milleti kandırıp tokatlayan, bağış toplayanlar türedi.

Kimsenin imanıyla ilgilenmiyoruz. Allah son nefeste iman nasip etsin, ama bu oynadıkları tiyatroyu Amerikalılardan tanıyoruz. Bu tiyatro, "Onu Müslüman yaptım" diyen kimsenin PR çalışması. O çocuk paganist falan da değil zaten. Gerçekten paganlığın, satanizmin ne olduğunu bilseydi, başka şeyler anlatırdı. Uyduruk saçma sapan zırvalar. Bir süre takıldı, sonra da Müslüman oldu.

Paganizm propagandası dünyada zaten ağzına kadar dolu. Çoğu da gizli paganlık propagandasıdır, anlamanız da zordur. Bunlarınki 1990 model dolandırıcılık."

Kaynak: Enson Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir