• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Demir: Çiftçiler hazine gibi korunmalıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Halkla iç içe olmaya, halkın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinlemeye devam eden HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Demir, yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun performansıyla ve yaptığı saha çalışmaları ile halkın takdirini kazanan Milletvekili Demir, Nizip ve Şehitkamil ilçesindeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek ve sıkıntılarını gidermek amacıyla ziyaretlerde bulunan Demir, gittiği her mahallede vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılaştı.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Şehitkamil İlçe Başkanı Ekrem Kaplan ve beraberindeki heyetle birlikte Gaziantep'te bulunan kırsal mahallelere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Seçim döneminde olduğu gibi seçimden sonra da kırsal mahalleler başta olmak üzere çeşitli ziyaretlerde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde halkın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinliyor.

Halkın her kesimini ziyaret eden ve saha performansıyla adından sıkça söz ettiren Milletvekili Demir, saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın dile getirdiği sorun, sıkıntı ve talepleri yetkililerle paylaşarak vatandaşın sesi olan Milletvekili Demir, yaptığı ziyaretlerde Türkiye ve Gaziantep gündemine dair gelişmeler hakkında görüş alışverişi ve istişarelerde bulunuyor.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Nizip ilçesinin kırsal Boyluca (Beynam) Mahallesini ziyaret eden Demir, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Milletvekili Demir, 6 Şubat depremlerinin ardından yıkılan ve yerine yenisi yapılan mahalledeki caminin inşaatı hakkında mahalle muhtarı Hasan Kaplan'dan bilgi aldı.

Demir, cami inşaatında yaptığı incelemenin ardından mahallenin yöresel ürünlerinden olan üzüm pekmezinin yapımını inceledi, pekmez yapan vatandaşlardan bilgi alarak, kendilerine kolaylıklar diledi.

Doğal odun ateşi üzerinde kazanlarda kaynatılan ve mahallenin meşhur lezzetlerinden olan doğal üzüm pekmezi yapımına da katılan Demir, üzüm pekmezi yapımının ardından fıstık hasadı yapan çiftçileri ziyaret ederek çiftçilerle beraber fıstık topladı. 

Çiftçilerle ile uzun uzun sohbet eden Demir, çiftçilerin sorun, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek not aldırdı.

Milletvekili Demir, burada yaptığı kısa konuşmada, "Çiftçiler birer hazine gibi kıymetli görülerek korunmalıdır. Girdi maliyetlerinin çiftçiyi üretimden koparmasına müsaade edilmemelidir." dedi.

 

(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir