• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Güvendik'ten, Marmaray'daki ahlaksız spota tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kamu spotu adı altında aileyi hedef alan ahlaksız video, sosyal medyada halkın yoğun tepkisiyle karşılaştı. Sapkın cinselliği normalleştirmek amacıyla çekilen videoya bir tepki de HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik'ten geldi.

Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan Güvendik, paylaşımında şunları kaydetti:

"Son dönemlerde ülke gündemine dolaylı başlıklarla entegre edilen ve toplum normlarına adapte edilmeye çalışılan gayri ahlaki bir girişimle karşı karşıyayız.

Manevi ve kültürel değerlerimizle çelişen, insani, ahlaki ve ailevi geleneklerimize de aykırı olan sapkın bir tercihin karanlık odakların el birliğiyle toplumumuza dayatılmasını asla kabul etmiyoruz.

Halkımızın günlük olarak rağbet ettiği alanlarda bu gibi ahlaksızların afişe edilmesini, teşvik edilmesini de kınıyoruz.

Söz konusu 'sapkın spot'un çekildiği Marmaray'da kimlerin bu çekime izin verdiğinin araştırılması ve kamuoyuna açıklanması gerekmektedir.

Milli, manevi ve insani normlarımıza yönelik yapılan bu saldırıyı asla tasvip etmediğimizi ve bu ahlaksız girişimin sorumluluları hakkında bir an önce gerekli işlemlerin yapılmasını ivedilikle talep ediyoruz."

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir