• DOLAR 32.505
  • EURO 34.854
  • ALTIN 2441.215
  • ...
Kaymakam Sezer, köylülerin sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, beraberindeki heyet ile birlikte ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, köylülerin sorunlarını dinledi. Kaymakam Sezer, daha sonra köylerde gerçekleştirilen yatırımları inceledi.

 

Sezer köy ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada, "Bizler vatandaşlarımızın sorunsuz yaşaması için buradayız, vatandaşlarımız her şeyden önemlidir." dedi.

 

Öte yandan yaklaşık 1 ay önce ihale edilen ve ilçenin köylerinde bir ilk olan Aşağı Ekece köyü Kadın Kültür Merkezinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Sezer, çalışmaların süratle devam ettiğini belirterek, kısa süre içerisinde tamamlanmasını istedi.

 

Ardından İlçe merkezine bağlı Oymaağaç güzergâhındaki köylerde devam eden asfalt çalışmalarını değerlendiren Kaymakam Sezer ve teknik personel çeşitli notlar aldı.

 

Köy incelemelerine Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan İlçe Jandarma Komutanı Bilgehan Bilgin, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Daire Amirleri, Teknik Personel, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. (Mehmet Can Yardımcı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir