• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları bisiklet turu düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı, teşkilatlarının olduğu tüm illerde, parklarda toplumun tepkisini çeken olaylara dikkat çekmek amacıyla "Parklarda Umudu Yeşertiyoruz" temasıyla etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor.

Şubat ayında meydana gelen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta Hür Gençlik üyeleri pedal çevirerek gençlerin kaynaşmasını sağladı.

Merkez Onikişubat ilçesinde bir araya gelen HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları üyeleri acıda birlikte hareket ettikleri gibi, sevinçte de yan yana durdular.

Onikişubat Bisiklet Park'ında pedal çeviren gençler HÜDA PAR bayraklarını taşıyarak eğlenceli vakit geçirdi.

Konuya ilişkin konuşan HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Taş, tüm Maraşlıları etkinliklerine katılmaya davet etti.

Etkinlik sonunda konuşan Taş, "HÜDA PAR Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanlığı olarak genel merkezimizin talimatıyla parklarda umudu yeşertiyoruz temasıyla Kahramanmaraş'ımızın güzide gençleriyle 12 Şubat Bisiklet Parkı'nda buluştuk. Neslimizi ve nefsimizi ifsat eden etkinlikler yerine sosyal alanlarımızda gençlerimizle buluşmaya devam edeceğiz. ‘İstikamet üzere kalabilmek de başarıdır’ sözünün şiarıyla sırat-ı müstakim olan istikametimizde ilerlemeye devam edeceğiz. 6 Şubat'ta yaşanan 11 ildeki yıkıcı depremin ardından Kahramanmaraş'ın aziz gençleriyle buluşmaya, bu tarz etkinliklerde bulunmaya devam edeceğiz. Onların acılarını paylaştığımız gibi, yanlarında olduğumuz gibi sevinçlerini ve mutluluklarını da paylaşmaya gayret edeceğiz. Bütün Kahramanmaraş gençlerimizi etkinliklerimize davet ediyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir