• DOLAR 32.368
  • EURO 34.722
  • ALTIN 2398.936
  • ...
Evde eğitim gören öğrenciye diploma sürprizi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sağlık problemleri nedeniyle örgün eğitim kurumlarında doğrudan yararlanamayan ve özel eğitim ihtiyacı olan öğrenciler için "Evde Eğitim Hizmeti" sunuluyor.

Malatya'da eğitimden mahrum kalmaması için "Evde Eğitim Hizmeti" kapsamında öğretmenler tarafından evinde eğitim gören 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi öğrencisi Samet Duran, okulunu başarıyla bitirerek, diploma almaya hak kazandı.

Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ekrem Demir, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kaçmaz, öğrencimiz Samet Duran'ı evinde ziyaret ederek, öğrencimize diplomasını takdim ettiler. Öğrencimizin mezuniyet heyecanını paylaşan İl Müdürü Behçet Bakır, öğrenciyle yakından ilgilenerek, Samet'in evde eğitimde yaptığı çalışmalarını dinledi. İl Müdürü Bakır, "Her öğrencinin özel olduğuna inanıyoruz ve onların başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, öğrenciyi tebrik ederek, desteklerinden dolayı Samet'in ailesine teşekkür ettiler. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir