• DOLAR 32.402
  • EURO 34.634
  • ALTIN 2386.704
  • ...
Umut Kervanı Afganistan'da yetimlere nakdi yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı, bazı açılış ve yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere gittiği Afganistan İslam Emirliği'nin Başkenti Kabil’de yetim ve öksüz çocuklara eğitimleri için nakdi yardımda bulundu.

Burada yardım faaliyetlerini sürdüren Umut Kervanı, Talim ve Terbiye Merkezi'nde (Medresetül Kalem" okuyan yetim ve öksüz çocuklara yardımda bulundu.

Afganistan'daki çalışmalar hakkında bilgi veren Umut Kervanı Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, hayırseverlerin desteğiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Birçok medresede okuyan yetim ve öksüz çocuklara nakdi yardımda bulunduklarını dile getiren Kurtaran, "Umut Kervanı Vakfı olarak Medresetül Kalem'deyiz. Burada değerli öğrencilerimiz var. Kimisi yetim kimisi öksüzdür. Gerçekten ihtiyaçları var. Türkiye'den bize nakdi yardımlarını ulaştıran hayırseverlerimizin yardımlarını buradaki kardeşlerimize ulaştırıyoruz. İhtiyaç çoktur. Daha çok kişiye yardımda bulunmak istiyoruz. Bunun için de hayırseverlerimizin yardımını bekliyoruz. Şimdiden yapacakları yardımı Rabbim kabul etsin inşallah." dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir