• DOLAR 32.27
  • EURO 34.762
  • ALTIN 2400.811
  • ...
45 Sözleşmeli Personel Alınacak!  KPSS şartı var mı? Lise, Ön Lisans ve Lisans... İşte ayrıntılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Personel alımı yapacağını duyurdu. Bugün  yayımlanan ilanda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ( ALKÜ ) bünyesine istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli Personel alımı yapacağını duyurdu.

Eğitim durumuna göre personel dağılımı şöyle;

Lise Mezunu: 13 Temizlik Personeli, 2 Basit Bakım ve Onarım personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 3 Sağlık Teknikeri, 1 Teknisyen, 3 Tekniker

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 1 Mimar

İşte Aranan Şartlar

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Saylı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya Askerlik ile ilgisi olmamak " gibi şartlar aranacak.

KPSS Şartı Var Mı?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Kontenjana Göre Alım İçin Aranan Özel Şartlar:

 

Peki Başvurular Ne Zaman?

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi personel alımı başvurusu ilanı bugün yayımlandı bugünden (18.09.2023) itibaren başladı ve 15 gün içinde başvuruların yapılması gerekiyor.

Başvuru Tarihleri: 18 Eylül - 2 Ekim 2023

Başvuru Adresi: Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Kestel Mahallesi Üniversite Caddesi No: 80 Alanya/ANTALYA

ALIM İLANININ TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Bu haberler de ilginizi çekebilir