• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
HÜDA PAR Çınar Belediye Başkan Adayı Turgut teşekkür ziyaretlerine devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Seçim odaklı çalışmadıklarını her fırsatta dile getiren HÜDA PAR kadroları, seçim sonrası yaptıkları çalışma ve ziyaretlerle bunu somutlaştırıyor.

HÜDA PAR'ın diğer bölgelerdeki belediye başkan adayları gibi Çınar Belediye Başkan Adayı Vedat Turgut da seçim sonrası yaptığı ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Seçim sonrası halk ziyaretlerine başlayan Turgut, Çınar ilçesindeki ziyaretlerini haftanın ilk günlerinde devam ettirdi.

Turgut, HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal ve beraberlerindeki partililer, Çınar ilçesinin Karacadağ bölgesindeki; Bulutçeker (Qubik), Karacbelik (Kerejberg), Harabe (Xerabe), Çatmadal (Delavgür), Biramehmetağa (Birê), Gümüştaş (Qerrêcınnê) ve Karasungur (Geliyebukan) mahallelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür eden Turgut, seçilmemiş olsa da vatandaşların sorun ve sıkıntılarının çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını ve hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Sadece seçim zamanlarında halkı ziyaret etmediklerini bir kez daha ifade eden Turgut, bu kapsamda ziyaretlerinin devam edeceği mesajını da verdi.

Ziyaretlerde konuşan Turgut, "Bize oy vermiş olsun-olmasın fark etmez herkesi ziyaret etmeye, onları dinlemeye ve davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinde elimizden gelen çalışmayı ortaya koyduk. Ama nasip olmadı. Olsun biz seferden sorumluyuz, zafer Allah'ın elindedir. Kısmet değilmiş. Ama halkımızın teveccühü gösterdi ki bir sonraki dönem omuzumuza büyük bir yük yüklenmiş olacak. Bu insanları yönetme sorumluluğu omuzlarımıza yüklenecek. Biz yine halkımızın yanında durmaya, onların sorun ve sıkıntılarını çözmek için gerekli girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz inşallah." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir