• DOLAR 32.223
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2444.474
  • ...
Şanlıurfa'da "Parklarda Umudu Yeşertiyoruz" temalı programın finali düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Parklar; toplumun, ailelerin dinlenme yeri olması gerekirken son dönemlerde ortaya çıkan görüntülerle kötü alışkanlıkların yayıldığı yerler haline dönüşmüş durumda.

HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığı, teşkilatlarının olduğu tüm illerde, parklarda toplumun tepkisini çeken olaylara dikkat çekmek amacıyla 19 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında "Parklarda Umudu Yeşertiyoruz" mottosuyla farkındalık etkinlikleri düzenliyor.

Program kapsamında Cumhuriyet Parkında bir araya gelen gençler, helal dairesinde gönüllerince eğlendi.

Düzenlenen buluşmaya katılan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Faruk Polat, gençlere bir konuşma yaptı.

"Duruşunuz gelecek nesillere güzel bir sonuç ortaya çıkaracak"

Polat, "Genel merkezimizin Türkiye geneli yapmış olduğu, icra ettiği 'Parklarda Umudu Yeşertiyoruz' temalı programın finalindeyiz. Parklarda umudu yeşertme noktasında atmış olduğunuz adımları, yapmış olduğunuz hizmeti Rabbim kabul etsin inşallah. Umudu yeşertme noktasındaki temamızın asıl nedeni ve sebebi; malumunuz sizin de gerek okul çevresinde gerek mahallede, sokaklarda herhangi bir yerde sağa sola baktığınız zaman gerçekten de iffetin, hayanın, hayasızlığın, en dip noktasında olduğu bir çağdan geçiyoruz. Şu anda toplum öyle bir hale getirilmiş ki gerçekten özellikle sosyal medya bataklığı gençlerin beynini dumura uğratmış. Düşüncesiz, kimliksiz, kişiliksiz hatta 'cinsiyetsiz' bir toplum yeşertmeye çalışıyorlar. Sizin burada bulunuşunuz, sayınızın azlığıyla çokluğuyla değil burada bulunuşunuzun kıymeti; duruşunuz gelecek nesillere gerçekten de çok farklı ve güzel bir sonuç ortaya çıkaracaktır." dedi.

"Parklarda umudu beraber yeşertiyoruz"

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yıldırım ise "gençler bizim parklar bizim" diyerek şunları söyledi:

"Genel merkezimiz tarafından 'Parklarda Umudu Yeşertiyoruz' temasıyla başlatılan park buluşmalarını Şanlıurfa'da düzenledik. Bugün Hür Gençlik Şanlıurfa olarak son programımızı düzenledik. Çeşitli etkinliklerle, ikramlarla ve sohbetlerle programımız devam etti. Gençler adına umutluyuz. Gençler bizim, parklar bizim diyoruz. Parklarda umudu beraber yeşertiyoruz. "

Program; ikram ve çekilen halay ile sona erdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir