• DOLAR 32.314
  • EURO 34.693
  • ALTIN 2412.854
  • ...
KPSS Şartsız Daimi Personel Ve İşçi Alınacak! İlkokul, Lise, Ön Lisans, Lisans...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Belediyelerin yayımladığı iş ilanlarında ilkokul, lise, ön lisans, lisans mezunları için KPSS şartsız daimi personel alımı yapılacak. Daimi personel olarak alınacak kişilerde KPSS şartı aranmıyor. Belediyelerin ilkokul, lise, ön lisans, lisans mezunu daimi personel alım ilanının ayrıntıları şu şekilde...

KPSS ŞARTI OLMAKSIZIN PERSONEL VE İŞÇİ ALIM İLANLARI

İZMİR BERGAMA BELEDİYESİ KAMU İŞÇİ ALIMI

En az ilkokul mezunu olmak şartıyla daimi olarak 5 beden işçisi alınacak. Erkek personelde en az B sınıfı ehliyetinin olması gerekmektedir.

Alınacak adaylarda her türlü iklim ve yolculuk şartlarında seyahat etme engeli bulunmaması gerekiyor.

Fiziksel olarak görevini yapmasın için, akıl rahatsızlığı vb. sağlık sorunu gibi engelli olmaması gerekiyor.

Kişilerin Bergama İlçesinde ikamet etmesi ve 18-65 yaş arasında olması gerekiyor.

Başvuru adresi ve şekli: 13 – 14 – 15 Eylül 2023 günlerinde “İslamsaray Mahallesi Kestel Caddesi No: 12” adresine başvuru yapılacak. İrtibat Kişisi: Aşkın Uyar, telefonu: 0 232 633 20 12.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIMI YAPACAK

KİPTAŞ'ın bünyesinde görev alacak 3 şehir plancısı alınacak. Adaylarda aranan şartlardan biri Üniversitelerin Şehir Planlama bölümünden mezun olması, imar mevzuatına ve ulusal yönetmeliklere hakim olması, autocad ve diğer bilgisayar destekli tasarım programlarını kullanabilmesi, sözleşme ve teknik şartnamelere hakim olması, kentsel dönüşüm projelerinde bilgi sahibi olması gerekmektedir.

Son başvuru tarihi 15 Eylül 2023 olup başvuruların İBB'ye online olarak başvuru yapması gerekmektedir.

İstanbul Enerji Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bünyesinde çalışacak 1 cari mutabakat uzmanı ve 1 bütçe, raporlama ve finans şefi alınacak.

CARİ MUTABAKAT UZMANI ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, finans konusunda en az 2 yıl tecrübeli olması gerekiyor. Müşteri ve tedarikçi cari kartlarının açılış onayı, kontrolü ve onaylanması, günlük, haftalık, aylık ve yıllık periyotlarda tedarikçi ve müşterilerin mutabakat raporlarını hazırlayabilmesi gerekiyor. Taraflar ile mutabakatlar, transfer fiyatlandırma çalışmaları süreçlerinde çalışabilmek. Dövizli alacak ve borçlar ve diğer döviz cinsi bakiyelerin kur değerlemeleri süreçleri, banka mutabakatları, pos işlemlerinin takibi ve mutabakatı, nakdi ve gayrinakdi teminat mektuplarının takibi ve mutabakatı, mizan kontrolü, hesap muavinlerinin incelenmesi süreçlerine hakim olmak.

BÜTÇE, RAPORLAMA VE FİNANS ŞEFİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmakve tek düzen muhasebe sistemi ve uygulamalarına hakim olmak. Üretim, toptan ve parekende sektörlerinde faaliyet gösteren firmalar da çalışmış ve birim yönetmiş olmak. Yıllara sari işler ve uygulamaları hakkında tecrübeli olmak. Leasing, Krediler, Gayri Nakdi Teminatlar, Kambiyo Evrakları düzenleyen takip eden(çek, senet vb.) şirket bütçesi hazırlamış olmak, bütçe sapmaları ve ödenek takibi yapabilmek. Faaliyet alanlarına göre kar merkezli karar zarar tablosu ve bütçe hazırlayabilmek. Yönetim raporlarına hakim olmak. Mali tabloların IFRS dönüşüm kayıtlarını yapan ve IFRS Mali durum tablosu ve kar zarar tablosu hazırlayabilmek. Epiaş ve Takasbank işlemlerine hakim olmak. Günlük kasa raporları, haftalık, aylık nakit akış tablolarını hazırlanmak, raporlanmak. Bankalar ve şirketin irtibatta bulunduğu resmi kurumlarla olan gerekli iletişimin sağlanmak, teminat işlemlerini yapmak. Başvuru Tarihleri: 7 Eylül - 15 Eylül 2023. İBB kariyerden başvuru yapılıyor

BURSA OSMANGAZİ BELEDİYESİ DAİMİ İŞÇİ ALACAK

Çöp toplama işi için daimi 10 Personel alımı yapılacak. Başvuru tarihleri 11.09.2023 - 15.09.2023. Başvuru Adresi: Muradiye Mah. Çekirge Caddesi No:3 Osmangazi/Bursa-(BTSO Binası) Telefonu: (0224) 275 16 01-(8596)

BURDUR ÇAVDIR BELEDİYESİ KAMU İŞÇİ ALACAK

Çavdır Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Tic. Ltd. Şti bünyesinde istihdam edilecek 2 fırın ustası ve işçisi alınacak. Çavdır ilçesinde ikamet eden 18 yaşından büyük adaylar 8 Eylül 2023 mesai sonuna kadar başvuru yapabilir.(Telefonu:4271009)

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEKNİKER ALACAK

Üniversitelerin ilgili ön lisans veya lisans bölüm mezunu bir tekniker alınacak. Başvuru şartları: Büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda bilgi sahibi olmak. En az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak ve belgelendirebilecek. Bilgisayar arızalarına müdahale edebiliyor olması. Donanımların tamir bakım ve kurulumu hakkında bilgi sahibi olması. Bilişim sistemleri üzerine bilgi sahip olup yazılımların kurulumu kontrolünü yapabilmesi. Active Directory, DNS, DHCP yapıları hakkında bilgi sahibi olmak. İşletim sistemleri, Office uygulamaları konusunda en az orta seviyede bilgisi olmak. Tercihen PC, notebook sistemlerinde arıza tespiti ve sorun giderme tecrübesi bulunmak. Switch kurulumları ve kablo ağ sistemleri yapılandırması hakkında bilgi sahibi olmak. Proje ihtiyaçlarına uygun olarak bilgisayarlara imaj atılması, domaine alınması, ek uygulamaların yüklenmesi ve user girişlerinin yapılarak kullanıma hazır etmek. Problem çözme konusunda yetkin, personel odaklı, planlı çalışmaya yatkın, sorumluluk almaya istekli. iletişimi düzgün olmak. Kurulumu yapılan her bilgisayarın fiziksel bakımın yapılması veya yükseltilmesi gereken donanımların değişimini yapmak. Gerekli hallerde mesai ve nöbete kalmada sıkıntı olmamak. Tüm iş süreçlerini gerekli iş akışı ekranları üzerinden takip etmek ve gerekli güncellemeleri eksiksiz yapmak. Aylık iş planlarına uygun olarak gerekli ön hazırlığını ve malzeme planlamasını yapmak. Dış birimlerde çalışma sıkıntısı olmayacak şantiye, tesis ve kuruma bağlı birimlerde çalışabilecek. İŞKUR kaydının bulunmak ve 19-29 yaş aralığında olmak. Başvurular 13 - 22 Eylül 2023 günlerinde CV MANİSA BEL TR adresine online yapılacak. (Telefon (236) 231 45 80 Dahili: 2212-2213-2214) 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir