• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2462.34
  • ...
Kovancılar`dan Mısır`a destek eylemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Kovancılar Belediyesi tarafından Elazığ-Bingöl Caddesi`nde yapılan programa konuşmacı olarak Prof. Dr. Mehmet Çelik katıldı. Program Kur`an tilavetiyle başlarken açılış konuşmasını Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz yaptı.

Yaptıkları bu mitingle karınca misali Mısır`daki şehitlerin yanında olduklarını göstermek istediklerini belirten Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, ``La İlahe İllallah Muhammed Resulullah diyen her fert bizim kardeşimizdir. O kardeşimizin başına bir şey geldiği zaman onu her azamızda hissetmemiz gerekiyor. Müslümanlar bir yürektir, Müslümanlar haksızlıkların, zalimlerin karşısında olur, yanında olmamalıdır. Üzülmeyin kardeşlerim, Mısır`daki kardeşlerimizde üzülmesin çünkü yeryüzünde sizi savunan, sizin için göğsünü geren, sizin için gözyaşı döken, sizin için her fırsatta imkânlarını kullanmak isteyen Müslümanlar var`` dedi.

Son olarak kürsüye çıkan Prof. Dr Mehmet Çelik ise ``Zamanında sizin ceddiniz için kanını döken Mısırlı kardeşlerimiz için bugün siz gözyaşı döküyorsunuz. 200 yıldır bu gözyaşı hiç dinmedi. Osmanlı Devleti`ni yıkarak bu İslam Milleti başsız bırakıldı ve cetvellerle çizdikleri haritalar icat ettiler`` dedi.

Program okunan dua ve gıyabi cenaze namazı ile son buldu. (Harun Kırmızıtoprak - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir