• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
İHO-EBRAR deprem bölgesindeki çocuklara kırtasiye desteğinde bulunuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim-Öğretim faaliyetinin başlamasına sayılı günler kala bölgede çalışmalarını hızlandıran İHO-EBRAR, Diyarbakırlı öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak üzere yardım paketleri hazırladı.

İçerisinde okul çantasından etkinlik malzemelerine kadar eğitim süresince ihtiyaç duyulabilecek tüm kategorilerde kırtasiye ürünlerini bir paket halinde hazırlayan İHO-EBRAR, yetim ve mağdur öğrencilere ulaştırmaya başladı.

Diyarbakır Bölgesinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Uluslararası Yardım Organizasyonu İHO-EBRAR Diyarbakır Temsilcisi Mehmet Ekin, şunları söyledi:

"Uluslararası Yardım Organizasyonu İHO-EBRAR olarak 2023-2024 Eğitim öğretim yılında kırtasiye yardımı için Türkiye'nin deprem bölgesindeyiz. Hayırseverlerimizin katkılarıyla yetim ve mağdur çocuklarımıza kırtasiye yardımı yapıyoruz. Kırtasiye yardımı olarak; çanta, defterler, boyalar, kalemler, silgi açacak gibi bir öğrenciye lazım olacak ne varsa çantalarımızın içinde mevcuttur. Kız ve erkek olmak üzere gruplandırdık, şu an çocuklarımıza dağıtıyoruz. Allah-u Teala hayır sahiplerinden razı olsun." (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir