• DOLAR 32.586
  • EURO 35.267
  • ALTIN 2467.38
  • ...
Engelli adamın namaz aşkı imrendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt merkez Yeni Mahalle Cengiz Topel Caddesi'nde park halindeki iki aracın arasına akülü aracıyla gelen engelli adam, ikindi namazını eda etti. 

Engelli adamın namaz kıldığını gören esnaf Selman Kızılkaya, bu durumun büyük bir örnek olduğu düşüncesiyle o anları kayda aldı.

İLKHA'ya konuşan Kızılkaya, olayın geçtiğimiz gün çarşamba, ikindi vakitlerinde gerçekleştiğini belirterek, iş yerinde namaza gitmek için hazırlanırken bir anda böyle bir görüntüyle karşılaştıklarını ve duygulandıklarını söyledi.

Kızılkaya, "Bizler sağlam ve hiçbir yerimizde noksanlık yokken bazen 2 adımlık camiye gitmeye üşeniyoruz. Ayakları tutmayan ve belki de camide namaz kılmak için kimseden yardım talebinde de bulunmayan amcamız, bizlere 'iman varsa imkân da vardır sözünü hatırlattı.' Biz de tam da camiye gidip ikindi namazını kılacaktık. Engelli amcanın akülü engeli aracını müsait bir yere çekip namaz kıldığını gördüğümüz anda telefonu çıkarıp kayıt altına almak istedik. Allah kabul etsin." diye konuştu. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir