• DOLAR 32.456
  • EURO 34.681
  • ALTIN 2388.809
  • ...
SON DAKİKA
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler: ABD’ye neden göz kırpıyorsun?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uzun süredir sessizliğini koruyan İnce, TV 100 canlı yayınında muhalefetin seçimleri neden kaybettiğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"HDP ile ilişkiler pervasızcaydı"
CHP'nin başını çektiği muhalefetin vatandaşlara güven vermediğini belirten İnce, "Parti başkanları yardımcı olacak 7 tane yardımcı. İki de belediye başkanı. Onların onayı olmadan cumhurbaşkanı hiçbir şey yapamayacak. Bu bir kere güven vermez insanlara, birincisi bu. İkincisi, söylemler çok kötüydü. HDP ile ilişkiler pervasızcaydı. 7 cumhurbaşkanı yardımcısı çok fazlaydı, böyle bir şey olamazdı, imkansızdı, olmamalıydı." dedi.

"Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa CHP’yi destekledi"
"Siz de olsanız, ben de olsam kazanırdık ama bu söylemler olmayacaktı. Kılıçdaroğlu’nun söylemleri yanlıştı." diyen İnce, "Ne kadar kaçak FETÖ’cü varsa CHP’yi destekledi. Kılıçdaroğlu Ukrayna'dan yana tavır koymamızı söyledi. ABD’ye neden göz kırpıyorsun? Bırak devleti yönetenler, denge politikasını yürütsünler." ifadelerini kullandı.

Adaylıktan çekildiğime pişman değilim. Bütün faturayı bize keseceklerdi. Bu kafayla giderlerse Mart’taki yerel seçimleri de kaybedecekler, İstanbul’u kaybedecekler.


"Kılıçdaroğlu giderse CHP'ye bir şey olmaz"
Ankara’da devlet mezarlığı, kendini vazgeçilmiş sanan fanilerle doludur. Atatürk gitti bir şey olmadı, İnönü gitti bir şey olmadı, Ecevit gitti bir şey olmadı, Baykal gitti bir şey olmadı. Kemal Bey gidince de CHP’ye bir şey olmaz.

Yeni Şafak

Bu haberler de ilginizi çekebilir