• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Umut Kervanı, bodrum katta çocuklarıyla eşyasız yaşayan aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Batman, 15 Ağustos'ta tespit ettiği ve bodrum katta çocuklarıyla eşyasız yaşayan üç nüfuslu Balta ailesine yardım çağrısında bulunmuştu.

Batman merkezde 3 katlı bir evin bodrum katında kiracı olarak kalan ve ciddi anlamda mağduriyet yaşayan üç nüfuslu Balta ailesine, yapılan yarım çağrısı neticesinde hayırseverlerin desteği ve Batman Umut Kervanın aracılığıyla gıda, kırmızı et, nakdi para yardımı ve birçok ev eşyası yardımında bulunuldu.

Yapılan yardımla ile ilgili açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Batman üyesi Rıdvan Üzümcü, mağdur aileye yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ederek yardımların devam etmesi çağrısında bulundu.

"Allah hayırseverlerimizden razı olsun"

Rıdvan Üzümcü

Umut Kervanı Batman olarak yaklaşık iki hafta önce yerinde tespit ettikleri mağdur aile için yardım talebinde bulunduklarını anımsatan Üzümcü, "Bu çağrımıza hayırseverlerimiz karşılık vererek yardımlarda bulundular. Mağdur ailemize televizyon, vitrin, koltuk takımı, halılar, gıda, kırmızı et, nakdi yardım ve buna benzer birçok ev eşyasını teslim ettik. Ailemiz kendilerine yapılan yardım dolayısıyla çok sevindiler ve onların sevinci bizleri de sevindirdi. Allah hayırseverlerimizden razı olsun. Bu ve buna benzer ailelerimize yardımlarımız devam edecektir. Yardımlarımızın kesilmemesi için hayırseverlerin bizleri bu konuda yalnız bırakmaması gerekiyor ve yardımlarının devam etmesini bekliyoruz." şeklinde konuştu.

"Batman Umut Kervanı'na çok teşekkür ediyorum"

Yardım elini uzatan ve buna vesile olan Umut Kervanı'na teşekkür eden mağdur Zozan Balta ise şunları söyledi:

"İki hafta önce Umut Kervanı aracılığıyla yardım çağrısında bulunmuştuk. Batman Umut Kervanı bugün bize ev eşyası olan koltuk takımı, televizyon, halı, bebek karyolası, mutfak tüpü gibi birçok ev eşyasıyla beraber gıda, kırmızı et ve nakdi para yardımında bulundu. Bize destek olan, yardım elini uzatan ve buna vesile olan Batman Umut Kervanına çok teşekkür ediyorum. Allah işlerini rast getirsin inşallah." diye kaydetti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir