• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları'nda görev değişimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Batman İl Binasında gerçekleşen devir-teslim törenine HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, İl Başkanı Davut Şahin ve partililer katıldı.

Mevcut Başkan Ahmet Cemil İptaş, görevi Burak Demir'e teslim etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Bu davanın bir kardeşlik davası olduğuna işaret eden Milletvekili Ramanlı, "Bu dava kardeşlik davasıdır. Kardeşlerin birbirinin yükünü hafiflettiği muhabbet davasıdır. Görevi devralan Burak Demir kardeşime hayırlı olsun diyor, ayaklarına kuvvet diliyorum. Çünkü yol uzundur. Görevi devreden Ahmet Cemil İptaş kardeşime de yapmış olduğu hayırlı hizmetlerden ötürü Allah razı olsun diyorum." dedi.

Yeni başkan seçilen Burak Demir,  "Ahmet Cemil Başkanımızın görev süresi boyunca üzerine düşen tüm görevleri layığı ile yapmaya çalıştığının bizzat şahidiyiz. Batman gençliğine gösterdiği çaba ve bugüne kadar HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları'na kattığı değerler için kendisine şükranlarımı sunuyorum. Hepimiz bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilincinde olarak aldığımız bayrağı daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Partimizde tüm kademelerde görev kıymetlidir. Ancak gençliğe bakan yönüyle ağır bir sorumluluk yüklenmiş olduğumuzun da farkındayız. Bu sorumluluk ve görev bilinci ile Batman gençliğine her alanda dokunmak ve gençliğin hak ettiği değeri elde etmesi için yorulmadan çalışmak birincil ve en önemli görevimiz olacaktır." ifadelerini kullandı. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir