• DOLAR 32.576
  • EURO 34.983
  • ALTIN 2447.426
  • ...
Vuslat FM'den direnişe tişörtlü destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Mısır halkının direnişe başladığı ilk günden beri Mısır için ortak yayınlar, canlı bağlantılar ve özel programlarla yayın akışlarını değiştiren Vuslat FM, bu tavrını üzerinde direnişin sembolü haline gelen R4BİA işaretinin olduğu tişörtler hediye ederek sürdürdü.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Vuslat FM Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Dağtekin, Vuslat FM ailesi olarak her türlü zulmün karşısında olduklarını ve bu konuda ellerinden gelen desteği esirgemeyeceklerini ifade etti.

 

Dağtekin, Mısır direnişi için yayın akışlarını değiştirdiklerini, aynı çizgide yayın yapan kardeş radyolarla ortak yayınlar yaparak sadece Çukurova bölgesinde değil tüm Türkiye'de direnişin sesi olmaya çalıştıklarını, bunun için bir çok yolu denediklerini hatta reklam arası cingıllarını bile direnişe selam, mısır direniyor, zafer Müslümanların olacaktır gibi direnişi hatırlatan spotlar eklediklerini dile getirdi.

 

Bu hafta yine Mısır direnişine destek olmak için 3 günlük özel yayınlar yaptıklarını söyleyen Dağtekin, bu programlara katılan dinleyicilerimize üzerinde R4BİA amblemi olan tişörtler armağan ettiklerini, bu 3 gün boyunca dinleyicilerin çok yoğun katılımlarının olduğunu, adeta telefonların kilitlendiğini söyleyip bu duyarlılıklarından dolayı dinleyicilere teşekkür etti. Yayınlar esnasında bazı dinleyicilerin zalimlere olan öfkesini haykırdıklarını, bazılarının ise Müslümanların çektiklerinden dolayı gözyaşlarını tutamayıp duygulu anlar yaşattıklarını söyledi. (Yunus A.Emre - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir