• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Koyun otlatan çocuğun korucu tarafından darp edildiği iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İddiaya göre, kendilerine ait koyunları otlattığı sırada S.K. isimli köy korucusu 13 yaşındaki Ozan Taştan'ı döverek darp etti.

Korucunun, kaybolan kuzusunu aradığını kendisine sorduğunu belirten Taştan, verdiği yanıtlar nedeniyle korucunun kendisini dövdüğünü, yanlarına gelen iki kardeşini de aynı şekilde dövdüğünü belirtti.

Yaşadıklarını anlatan Taştan, "S.K. yanıma gelerek kuzusunun kaybolduğunu, otlattığım sürünün içinde olup olmadığını sordu. Ben de kuzunun sürünün içinde olmadığını söyledim. Kendilerini şikâyet edeceklerini söyledi. Ben de kuzunun yanımda olmadığını, şikâyet edebileceğini söyledim. Verdiğim cevaplardan dolayı beni darp etmeye başladı. İki kardeşim yanıma geldiğinde, iki kardeşimi de dövdü. Daha sonra diz çöktürüp bana özür dilettirdi. Benim kafama vurup evimize gitti. Daha sonra silah sesleri geldi, tepenin arkasında olduğu için kimin ateş ettiğini görmedim." dedi.

Darp edilen Taştan'ın kaldırıldığı hastanedeki tedavisi sürerken küçük çocuğun iki kolunun da alçıya alındığı ifade edildi.

Olayın ardından savcılığın soruşturma başlattığı S.K.'nin ise tutuklamaya sevk edilmeden adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir