• DOLAR 32.46
  • EURO 34.765
  • ALTIN 2434.478
  • ...
Elazığ'da toplu sünnet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Elazığ Belediyesi, Emrem Vakfı ve Çatalçeşme Mahalle Muhtarlığı tarafından toplu sünnet şöleni yapıldı. Çocukların kirvesi Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu oldu.

Elazığ Belediyesi mehteran ekibinin gösterisiyle başlayan toplu sünnet şöleni Kuran-I Kerim tilavetiyle devam etti. Programda bir konuşma yapan mahalle muhtarı Sabahattin Fırat, güzel bir gün ve hayırlı bir iş için topladıklarını, bu güzel günde katkı sağladıkları için Elazığ Belediyesine ve Emrem Vakfına teşekkür etti.

Emrem Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Abdulselam Semre ise, bir anne baba için en güzel günlerin çocukların doğumu, sünneti, askere gönderilmesi ve evlendirilmesi gibi günler olduğunu ve bu günlerden biride olan peygamber efendimizin sünnetinin yerine getirildiği bir günü yaşadıklarını ifade etti.

Semre'nin ardından mahalle sakinlerinin yoğun bir sevgi gösterisiyle konuşmasına başlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'da burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, toplu sünnet şöleninin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından toplu sünnet şölenine katılan çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirerek, sünnet kesimine geçildi.(Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir