• DOLAR 32.504
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2486.718
  • ...
MÜSİAD'tan sektör kurulları çalıştayı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- MÜSİAD Şube Sektör Kurulları Yapılanması, "Marka Şube, Marka Şehir, Marka Sektör" konulu Sektör Kurulları Çalıştayını 30-31 Ağustos tarihlerinde Yalova Black Bird Termal Hotel'de Gerçekleştirecek.

 

Çalıştaya Batman şubesini temsilen MÜSİAD Batman Şubesi Başkan Yardımcısı ve Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Mehmet Bulut ve Genel Merkez Sektör Kurulu Başkanları ve Başkan Yardımcıları, Genel Merkez Şube Sektör Kurullarından Sorumlu Çalışma Grubu Üyeleri, Şube Temsilcileri ve Şube Sektör Kurulları Komisyonu Başkanları ve aileleri katılacak.

 

Program hakkında Bilgiler veren Mehmet Bulut, "Amacımız ülkemizin ve İlimizin kalkınma sürecine, katma değer yaratarak katkıda bulunmaktır. Bu sebeple MÜSİAD Şube sektör kurullarının yapılanması ve buna uygun yol haritasını belirleyip, aynı zamanda marka şube, marka şehir, marka sektör projesinin de görüşüleceği yararlı bir etkinlik düzenlemeyi uygun gördük. Bizlerde MÜSİAD Batman şubesi olarak İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel özelliklerini inceleyerek, özellikle Tekstil, İnşaat, Sanayi, tarım ve turizm gibi sektörel alanlardaki potansiyellerinin ve üstünlüklerini belirleyerek kapsamlı bir rapor hazırladık. Raporun İlimizin kalkınmasına ve markalaşmasına yönelik projeler Üretmek adına yarar sağlayacağını ümit ediyorum" dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir