• DOLAR 32.557
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2458.845
  • ...
Ceyhan`da Yaz Kur`an Kursları mezuniyet töreni yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - Ceyhan Müftülüğüne bağlı Ağaçpınar Köyü Camii Yaz Kur`an Kursunda Kur`an Gönüllere Yazıldı. Ceyhan Ağaçpınar Köyünde Camiinde Yaz Kuran Kursu kapanış töreni kursa devam eden 22 öğrenciye 22 adet hediye çekilişi gerçekleştirilmesiyle sona erdi.
 
Kursun oldukça verimli geçtiğini belirten Ağaçpınarı Camii İmam Hatibi M.Emin Adıgüzel, kursa katılan öğrencilere çeşitli etkinliklerde bulunduklarını anlatırken, köydeki tüm çocukları kursta görmenin ayrı sevinç olduğunu ve asıl amacın bu çocukları camilerde tutabilmek olduğunu söyledi.
 
Adıgüzel, "Diyanet işleri Başkanlığınca tüm camilerde olduğu gibi Ağaçpınar Köyü Camiinde 23 Haziran`da başlayıp bu gün son bulan bir kurs düzenledik ve bu kursumuzda sloganımızda da olduğu gibi Kuran`ı gönüllere yazmayı amaçladık. Bir nebze de başarılı olabildiysek ne mutlu bize" dedi.
 
Yaz Kur`an Kursu için düzenlenen kapanış programına öğrencilerin aileleri ile İlçe Müftü Vekili Yusuf Uçur da katıldı. Yaz Kursu boyunca öğrencilere; Kuran-ı Kerim okuma, ilmihal bilgileri, namaz surelerinin ezberlenmesi, siyer, akaid dersleri verildi.
 
Programda, Kur`an kursuna devam eden öğrencilere cep telefonu, bisiklet, kol saati vb. toplam 22 ödül dağıtıldı.
 
Müftü Vekili Yusuf Uçur kursa katılan öğrencilerle ilgilenerek, bu yaşta Kuran öğrenmenin faziletine değinirken, Kuran ahlakıyla ahlaklanmanın önemine de vurgu yaptı.
 
Program toplu fotoların çekilmesiyle sona erdi. (Yunus A. Emre - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir