• DOLAR 32.587
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2461.135
  • ...
Esenyurt'a yeni meydan ve iki katlı kavşak yapılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nı trafikten arındırmaya yönelik projede, ilk defa uygulanacak yöntemle iki katlı altgeçit yapılacak. İnşaat çalışmaları tamamlandığında Esenyurt 20 bin metrekare yayalaştırılmış alana sahip olacak. Yer altına alınan trafikte ise hiçbir aracın yolu kesişmeyecek.

 

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit ve Ortak Altyapı İnşaatı 29 Ağustos Perşembe günü saat 00.00 başlayacak. Altgeçit inşaatı süresince trafik akışı için yeni düzenleme yapıldı.

 

Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar kapsamında 1. Etap kavşak düzenlemesi ile birlikte Doğan Araslı Bulvarında Bahçeşehir yönünde 3 şerit olan araç trafiğinin 2 şeridi ve Balıklı Yolu Caddesi 120 gün süre ile araç trafiğine kapatılacak.

 

Doğan Araslı Bulvarında Avcılar yönünde ise 3 şerit olan araç trafiğinin 1 şeridi Bahçeşehir istikametine yönlendirilerek gidiş-geliş 3 şerit olan araç trafiği gidiş-geliş 2 şerit olarak hizmet verecek. Altgeçit ve kavşak düzenlemesinin ilk etap inşaatı 120 gün sürecek. (Muhammed Durmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir