• DOLAR 32.455
  • EURO 34.749
  • ALTIN 2439.89
  • ...
Üst yapıda ilk asfalt döküldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan ve Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay ile birlikte Saray Mahallesi'nde Devlet Hastanesi önündeki asfalt çalışmalarını inceledi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Yılmaz, yapımı devam eden üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Bakan Cevdet Yılmaz, 12 ekip ve yaklaşık 300 personelle üstyapı çalışmalarının devam ettiğini belirterek, Bingöl'ün, üstyapısının bitmesi ile birlikte çok farklı ve güzel bir hale geleceğini söyledi.

Yılmaz, "Bu işlerin toparlanması için birkaç aylık bir süreç gerekiyor. Bingöl, üstyapının bitmesi ile çok farklı ve güzel bir hale gelecek. Her geçen gün biraz daha iyiye gidecek. Kanalizasyon, Yağmursuyu ve İçme suyu çalışmalarından sonra Üstyapısıyla Bingöl'ün kalıplaşmış bütün sorunlarına köklü çözüm üretiyoruz. Çalışmalar çok güzel bir şekilde ilerliyor. Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.(M.Salih Gönül İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir