• DOLAR 32.568
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2491.435
  • ...
Esenler'de okullar eğitime hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Esenler Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki tüm okulların boya ve badana işlerini gerçekleştirdi.


Yapılan çalışmalar kapsamında; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı 4'er kişilik 2 ekip ile ilçedeki 30 okulun tüm derslikleri ve ortak kullanım alanları boyandı. Ayrıca 8 okula da boya yardımı yapıldı. Öğrencilerin daha temiz ve ferah okullarda öğrenim görmesi için yapılan boya, badana çalışmalarıyla okullar, tertemiz bir görünüme kavuştu.


250 bin metrekare boyandı
Ekiplerin, 17 Haziran -14 Eylül 2013 tarihleri arasında okullarda toplam 250 bin metrekarelik alanı boyadığını söyleyen Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü İbrahim Şahin, "Okullarımızı pırıl pırıl yaptık. Tüm okullarımız eğitime hazır hale getirildi. Şimdi çocuklarımızdan ve velilerimizden okullarımızı korumalarını istiyoruz" dedi.


Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalara devam ettiklerini belirten Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, okulların boya ve badanaları ile birlikte duvarlar, pencere ve kapılar başta olmak üzere tamirat gereken bazı yerlerinde de çalışmalar yaptıklarını ve eksiklikleri giderdiklerini söyledi. Öğrencilerin tertemiz sınıflarda eğitim almalarının onların en doğal hakkı olduğunu söyleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, okullarda öncelikli olarak fiziki şartları iyileştirmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirtti ve "İlçemizde eğitimin kalitesinin artması için her türlü çalışmayı yapmaya devam ediyoruz. Her zaman eğitimin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. (Ali Fidancı/Selman Tuğrul - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir