• DOLAR 32.237
  • EURO 34.66
  • ALTIN 2396.222
  • ...
HÜDA PAR Milletvekili Ramanlı Bitlis'te esnaf ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis'in Tatvan ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Ramanlı, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Tek tek esnafları ziyaret eden Ramanlı, HÜDA PAR olarak sahada halkın yanında olduklarını ve sorunları çözmek noktasında gayret içerisinde olacaklarını söyledi.

Çözüm odaklı siyaset yaptıklarını belirten Ramanlı, esnaflardan ve halktan aldıkları talepleri Meclis'te çözmek için çaba sarf edeceklerini, gündeme taşıdıkları her sorunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Halk ve esnaf; yoğun teveccüh gösterdiği Ramanlı'ya, sorun ve taleplerini aktardılar. Batman Milletvekili olmasına rağmen kendilerini ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, HÜDA PAR'ın Meclis'te olmasını önemsediklerini dile getirdiler.

Ekonominin gidişatından ve yapılan zamlardan yakınan esnaf ve vatandaşlar, halkın alım gücünün artırılması, piyasaların yeniden normale dönmesi için HÜDA PAR'ın daha çok inisiyatif alması talebinde bulundular.

Esnaf ziyaretinin ardından Ramanlı ve beraberindeki heyet, ilçede bulunan taziyelere katıldılar.

Ramanlı'ya İl Başkanı Cengiz Karakaya, Genel İdare Kurulu üyesi Mehmet Şerif Durmaz, İlçe Başkanı Sedat Gül ve partililer eşlik etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir