• DOLAR 32.883
  • EURO 35.182
  • ALTIN 2450.326
  • ...
Bingöl’de temmuz ayında hakkında yakalanma kararı olan 97 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valiliği, kente hakkında yakalanma kararı olanlarla ilgili gerekli çalışmalar sonrası yakalandığını duyurduğu raporda çeşitli suçlardan aranması olan 97 kişinin yakalandığını kayıp olarak aranan 13 kişinin ise bulunarak işlemlerinin yapıldığını açıkladı.

Konuyla ilgili Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan hakkında toplam 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan D.Ö.

Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık, Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından hakkında toplam 8 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan A.B.

Mala Zarar Verme, Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık suçlarından hakkında toplam 6 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan F.A.

Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan hakkında toplam 5 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı olan A.A.

Ruhsatsız Ateşli Silahlarla Mermileri Satın Alma veya Taşıma veya Bulundurma 6 bin 500 TL para cezası bulunan Ü.Ç. diğer asayişe müessir suçlardan aranma kayıtları bulunan toplam 93 şahsın yakalanmaları sağlanarak adli makamlara sevk edilmiştir. Ayrıca kayıp şahıs olarak aranan 13 kayıp şahıs bulunarak işlemleri tamamlanmıştır." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir