• DOLAR 32.554
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2444.693
  • ...
Öğrenciler bu yaz Kur'an'ı kalbine yazdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Gel Bu yaz Kuran'ı Kalbine Yaz" sloganıyla 24 Haziran'da tüm yurtta başlattığı yaz Kuran Kursu bugün sona erdi. 2 aylık bir süre zarfında temel dini bilgiler, Peygamber Efendimizin hayatı ve Kur'an derslerinin öğretilmesi ile bugün sona eren yaz Kuran Kurslarında öğrenciler Kuran okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

 

Adeta cıvıl cıvıl görüntülerin oluştuğu Diyarbakır Yenişehir ilçesinde bulunan Muradiye Kur'an Kursu'ndaki öğrenciler de aldıkları başarı belgesinin heyecanını yaşadılar. Kursta Kur'an okumanın yanı sıra temel dini bilgiler de öğrendiklerini ifade eden öğrenciler, kurstan çok memnun kaldıklarını ve kış Kuran kursuna da kayıt yaptıracaklarını söylediler.

 

Kursa devam eden öğrencilere başarı belgesini verdiklerini belirterek, öğrenci velilerine çocuklarını kursa gönderdikleri için teşekkürlerini aktaran Yenişehir İlçe Müftülüğü Muradiye Kur'an Kursu öğreticisi Ayşegül Çelebi, "2 aylık Kur'an Kursunda temel dini bilgiler ve Kur'an dersi verdik. Bugün kursumuz sona erdi ve katılım sağlayan öğrencilerimize belgelerini verdik. Kursa çocuklarını gönderen tüm velilere teşekkür ederim" şeklinde konuştu. (Emrullah Araz / Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir