• DOLAR 32.263
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2408.478
  • ...
Yetimler Vakfı Genel Başkanı Karavil'den HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana İl Binasında 22 Temmuz Cumartesi günü bir saldırı gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen saldırıda HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir yaralanırken, İl Sekreteri Sacid Pişgin ise şehit olmuştu.

Yetimler Vakfı Genel Başkanı Fikri Karavil HÜDA PAR İl binasına gerçekleştirdiği ziyarette, şehidin geride bıraktığı ailesine sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

"Kardeşlerimizin niçin şehit olduğunu hiçbirimizin unutmaması lazım"

HÜDA PAR İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırıda katledilen Sacit Pişgin'in şehadetini, yara alan İl Başkanı Salih Demir'in de gaziliğinin kabul edilmesi temennisinde bulunan Karavil, "Bize düşen, bundan sonra onların boşluklarını hissettirmemek, çocuklarına sahip çıkmaktır. Bu kardeşlerimizin niçin şehid olduğunu hiçbirimizin unutmaması lazım. Bundan sonra emanetlerine o şekilde sahip çıkmamız gerekir. Kardeşimiz Allah yolunda mücadele ederken, bu uğurda canını feda etmiş. Onun çocuklarının da muhafaza edilmesi ve aynı yolda yetiştirilmesi gerekir ki bizim için en büyük görev budur." şeklinde konuştu.

"Çocukları bizim çocuklarımız, eşi bizim bacımızdır"

Yetimler Vakfı olarak geniş bir yelpazede faaliyet yürüttüklerini ifade eden Karavil, şunları kaydetti:

"Biz sadece Türkiye'de bulunan yetimlere değil, dünyadaki yetimlere sahip çıkmaya çalışıyoruz. İnşallah bu kardeşimize de sahip çıkacağız. Çocukları bizim çocuklarımız, eşi bizim bacımızdır. Allah hepimize sabır nasip etsin inşallah." (İLKHA)

 









Bu haberler de ilginizi çekebilir