• DOLAR 32.591
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2461.837
  • ...
Osmaniye'ye atanan Vali Mehmet Oduncu görevine başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

OSMANİYE-Valiler Kararnamesi ile Osmaniye Valiliği'ne atanan Mehmet Oduncu, görevine başladı.

 

Vali Oduncu, valilik bahçesinde düzenlenen karşılama töreninde Garnizon Komutanı Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, vali yardımcıları, kamu kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri tarafından karşılandı.

 

Vali Oduncu, şeref defterini imzalamasının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmaniye Valiliği görevinin kendisi için heyecan ve gurur verici olduğunu, kendisini daha çok çalışmaya sevk eden bir atama ve itimat olduğunu söyledi.

 

Herkesin valisi olacağını ve Osmaniye'ye hizmet etmek için koşturacağını ifade eden Oduncu, "Buradan iş yapan, gönül yapan ve ayrıldığım zamanda arkasında hakka, hukuka riayet eden, adaletli davranan, 'İş yapan gönül yapan bir valimiz ayrıldı' dedirtmek istiyorum. Benim şu andaki en büyük gayem bu. Osmaniye'mizin muhakkak ihtiyaçları ve sorunları vardır. Buraya gelmeden önce dersime çalıştım. Osmaniye hakkında bilgi sahibi olmaya çalıştım." dedi.

 

Vatandaşlarla kucaklaşarak hizmet etme gayreti içerisinde olacağını belirten Oduncu, kısa sürede tüm ilçe ve köyleri dolaşarak, ihtiyaçları tespit edeceğini ve vatandaşlara güven ortamı sağlayacağını kaydetti. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir