• DOLAR 32.205
  • EURO 35.116
  • ALTIN 2500.695
  • ...
Kur'an kursu öğrencileri sevindirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yaz tatilini Göztepe Cami'inde Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgiler öğrenerek sürdüren çocuklarla bir araya gelerek depremzede öğrencilere moral verdi.

Kur'an-ı Kerim'i öğrenmenin önemine dikkat çeken Başkan Güder, bu çalışmanın manevi değerlerine bağlı bir neslin yetişmesine vesile olacağına işaret etti.

Çocuklara yönelerek konuşan Güder, "Öncelikle yaz tatilinizi, kutsal kitabımız olan Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek amacıyla değerlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu öğrenme isteğiniz çok kıymetli. Başarılarınızın devamını diliyorum. Rabbim Kur'an-ı Kerim'i anlamayı ve onunla amel etmeyi nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Hocaların himayesinde geleceğin teminatı çocukların, Kur'an'ı tanıma ve öğrenme eğitimlerinin devam ettiğine vurgu yapan Güder, "Battalgazi Belediyesi olarak bizler de bu eğitimleri yerinde görmek ve depremzede çocuklarımıza moral vermek amacıyla onları ziyaret ettik. Çocuklarımızın neşesine ortak olduk. Cennet yüzlü çocuklarımızın yüzünde tebessüm görüyoruz. İnşallah bu yavrularımız kendinden sonra gelen nesli yetiştirecek. İslam, Allah'ın takdiriyle nesilden nesile aktarılacak. Bu çalışma çok ama çok önemli. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi Allah bizlere nasip etsin." şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, Belediye Başkanı Güder, öğrenciler için hazırlamış oldukları çeşitli hediyeleri dağıtarak, dondurma ikramında bulundu. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir