• DOLAR 32.45
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.673
  • ...
Siyasi parti genel başkanlarından HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu'na taziye telefonu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana'da HÜDA PAR İl Sekreteri Sacit Pişgin'in şehid olduğu, İl Başkanı Salih Demir'in ise yaralandığı saldırıya ilişkin siyasi parti genel başkanlarının HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na taziye telefonları sürüyor.

HÜDA PAR'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Eski Başbakan Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı  Devlet Bahçeli, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Türkiye’nin Sesi Partisi Genel Başkanı Ayhan Bilgen, Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Düzgün Kaplan; Genel Başkanımız Zekeriya Yapıcıoğlu'nu arayarak menfur saldırıda şehid edilen Adana İl Sekreterimiz Sacit Pişgin için taziyelerini ilettiler." denildi.

Olay

Olay, dün saat 17.40 sıralarında HÜDA PAR Adana İl Başkanlığında meydana geldi.

Parti binasına giren bir kişi, namaz kıldıkları sırada İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'e satırlı saldırı düzenledi.

Saldırıda ağır yaralanan Sacit Pişgin, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Demir'in ise hastanede tedavisinin sürdüğü hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Saldırıya ilişkin şu ana kadar Adana 1951 doğumlu A.S isimli bir kişi dün polis tarafından gözaltına alındıktan sonra bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir