• DOLAR 32.342
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2393.111
  • ...
İki semt pazarı açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Halkın artan talepleri doğrultusunda Batman'da iki ayrı semt pazarı daha hizmete açıldı.

 

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Batman'da seyyar semt pazarlarının hem vatandaşın kolaylıkla ulaşabileceği hem de kaliteli ürünün makul fiyatlarda bulunabileceği cazip alışveriş merkezleri haline geldiğini belirten Belediye Zabıta Müdürü Hakkı Ertuğrul, "Bu çerçevede hem vatandaşlarımızın taleplerine karşılık vermek hem de mevcut semt pazarlarının yükünü hafifletmek için iki adet yeni semt pazarı daha hizmete açtık" dedi.

 

Yeşiltepe Mahallesi Güneş Caddesi'nde, Yeşiltepe, Huzur, İluh, 19 Mayıs ve Çay mahallelerinin ortak faydalanacağı yeni semt pazarının Salı günleri hizmet verdiğini dile getiren Ertuğrul, "Ayrıca Çarşamba günleri Çamlıtepe Mahallesi Gündoğdu Caddesi üzerine kurulan seyyar semt pazarı Çamlıtepe Mahallesi, Aydınkonak köyü ve Afet Evleri gibi şehrin uzak mevkilerine ve merkeze yakın civar köylere hizmet vermek için faaliyetine başlamıştır. Yeni kurulan seyyar semt pazarlarında 600 pazarcı esnafı istihdam edilmiştir. Mevcut Pazar yerlerinin iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor.

 

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda daha ulaşılabilir ve daha modern seyyar semt pazarı hizmeti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir