• DOLAR 32.283
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2413.071
  • ...
Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na "kirli" mi dedi?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İMAMOĞLU:ÖZÜR DİLEMEM, KILIÇDAROĞLU:NÜFUZ EDEMEZSİN

CHP belediye başkanları toplantısına Ekrem İmamoğlu ile CHP'li vekillerin "sızıntı videosu" damga vurdu. İmamoğlu, "Özür dileyecek bir durum yok. İkinci parti olmayı hazmedemem" dedi. Kılıçdaroğlu, sert karşılık verdi. "Bir belediye başkanı partiyi eleştirebilir ama nüfuz edemez" dedi.

KILIÇDAROĞLU: GEÇMİŞİ TEMİZ BİRİNE HEMEN BIRAKIRIM

CHP belediye başkanları toplantısı gergin bir ortamda geçti. "Sızıntı video" sonrası Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu ilk kez yüz yüze geldi. Toplantıya 36 belediye başkanı mazeret bildirerek katılmadı. Halk TV'nin internet sitesinde yer alan kulis habere göre; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, yerini bırakacağı kişiyi de tarif etti. "Partinin ilke ve değerlerine bağlı partiyi ileri götürecek geçmişi temiz biri çıksa hemen bırakırım" dediği ifade edildi.

İMAMOĞLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA UYARI

Toplantıda partideki "değişim" tartışmaları ve yerel seçimler de gündeme geldi. Kılıçdaroğlu, "Yerel seçim sürecini başlatıyoruz, 220 gün kaldı. Parti içi tartışmalar partiye negatif sonuçlar doğurur" dedi. İmamoğlu ise söz sırası kendisine geldiğinde, "Belediye başkanları siyaset yapmasın demeyi doğru bulmam. Partimizin eksikliğini konuşamadan yerel seçime gidersek bizi kötü günler bekliyor" yanıtını verdi.

 
İMAMOĞLU'NA "ŞAN-ŞÖHRET" GÖNDERMESİ

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da değişim tartışmalarıyla ilgili sert konuştu. "Partide genel başkanlık sorunu yoktur" diyen Kerimoğlu, "Sadece 'o gitsin bu gelsin' meselesi olamaz. Ama partinin etinden sütünden faydalanıp şan şöhret sahibi olanların da hakkı değildir" diye konuştu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir