• DOLAR 32.643
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2440.947
  • ...
İsmail Saymaz: Görüntüleri CHP Genel Merkezi servis etti! Videodakilerin istifası...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Bozdaş

Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz diken İmamoğlu'nun; Özgür Özel, Gökhan Günaydın, Engin Özkoç, Engin Altay ve Bülent Tezcan gibi CHP'nin önemli isimleriyle gerçekleştirdiği gizli toplantının görüntüleri sızdırıldı.

Kılıçdaroğlu, değişim çağrılarına karşı "mücadeleye devam" mesajıyla genel başkanlığa yeniden aday olacağının sinyalini vererek, mağlubiyetin faturasını Merkez Yönetim Kurulu'na kesti ve kendisine yakın isimlere görevlendirmelerde bulunarak koltuğunu sağlama aldı.

Başarısızlıkla sonuçlanan seçim sürecinin ardından Kılıçdaroğlu'nun koltuğuna göz diken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Menzile yürümekte net olarak kararlıyım. Değişim şarttır" ifadelerini kullanarak Kılıçdaroğlu'na değişim konusunda net bir mesaj verdi ve "iktidar için değişim" temalı bir internet sitesi kurdu.

Değişim adımlarını ilerleten İmamoğlu gizli zoom toplantıları yaptığı ortaya çıktı. 

CHP yandaşı İsmail Saymaz ise şunları söyledi: "Bana gelen bilgiye göre başka görüntüler de var. Görüntüleri CHP Genel Merkezi servis etti. CHP'de kaset savaşları dönemi başladı. CHP yönetimi 'bu bir paralel toplantı' diyor. Videodakilerin istifası istenebilir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir