• DOLAR 32.184
  • EURO 34.958
  • ALTIN 2503.692
  • ...
HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları şehid mezarlarına ziyaret gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adana İl Gençlik Kolları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen "Yaz Etkinlikleri" bu sene de devam ediyor.

Gerçekleştirilen ziyarete, HÜDA PAR İl Başkanı Salih Demir, Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Erkuş ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Etkinlikte kanaat önderi Molla Ekrem Derdiyok, dünyanın geçiciliği ve ahirete iman konusunda bir konuşma gerçekleştirdi.

Buruk Mezarlığı'nda medfun bulunan Şehid Vasfi Tekin ve Şehid Hüseyin Şen'in kabirleri başında toplananlara yönelik kısa bir konuşma gerçekleştiren Molla Ekrem Derdiyok, bir gün bu kabirlerin kendileri için de eşileceğini hatırlatarak ahiret hayatının öncelenmesi gerektiği mesajını verdi.

Şehitlere seslenerek dirilere nasihat eden Derdiyok, "Sizlerin bu hareketinizin semeresi olarak gençler sizin yanı başınızda sizi ziyaret etmeye geldiler. Sizler de onların ziyaretini ve selamını kabul ediniz. Binlerce, milyonlarca kez sizlere selam olsun. Makamınız cennet olsun. Değerli kardeşlerim şu dünya fanidir. Muhakkak bir gün şu fani dünyadan baki olan dünyaya intikal etmek için, bizler için de bu yer eşilecektir. Bizler de muhakkak bu kabristana gireceğiz." şeklinde konuştu.

"Yaz Etkinlikleri"nin çeşitli faaliyetlerle devam edeceği öğrenildi. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir