• DOLAR 32.188
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2502.896
  • ...
Minik Selimhan bu defa Bosna'nın acısına ses verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Babasıyla birlikte çektiği videolarla son dönemde adından sıkça söz ettiren minik Selimhan; bu defa 11 Temmuz'da, Srebrenitsa'nın yıl dönümünde, yakın tarihte Bosna Hersek'te yaşanan acılara değinecek ve izleyenlerine, 'Burada yaşananları unutmayın' mesajını verdi.

TİKA koordinasyonuyla ülkenin çeşitli bölgelerini ziyaret eden Selimhan, ayrıca TİKA'nın yeniden ihya ederek hizmete kazandırdığı eserleri de konu aldı. Video kısa sürede sosyal medyada beğeni topladı.

"Bosna’yı özellikle tercih ettik"

Bosna Hersek'in hikâyesine özellikle ses vermek istediklerini belirten Baba Bilal Gündoğdu, "İçerikleri çekmeye başladığımızda elbette böylesi bir ilgi beklemiyorduk. Lakin milletimizin yıllardır özlemini duyduğu projeleri konu edinince ve bu da evladımız Selimhan'ın saf ve temiz yüreğiyle birleşince böylesi bir karşılık bulmuş oldu. Biz de ailesi olarak istedik ki Selimhan'ın milyonlara mal olan serüveni yarım kalmasın ve anlatılmaya muhtaç ne kadar hikâye varsa onlara ses olsun. Beşinci videoda ise Gönül Coğrafyamızdan olan Bosna'yı tercih etmemizin elbette önemli sebepleri var. Yakın tarihte çok acılar çekti Bosna halkı ve tüm dünyadan o gün de bugün de talep ettiği tek şey unutulmamaktı. Biz de Selimhan ile birlikte dost ve kardeş halk olan Bosnalıların bu haklı isteklerini kendimizce karşılıksız bırakmak istemedik. Umarız, böylesi acılar sadece Bosna'da değil, dünyanın hiçbir yerinde tekrar yaşanmaz ve biz Selimhan'la sadece güzel hikâyelere ses verebiliriz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 

 

 

 









Bu haberler de ilginizi çekebilir