• DOLAR 32.453
  • EURO 34.741
  • ALTIN 2436.376
  • ...
`Amed`ten Mısır Direnişi`ne Destek Mitingi` başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR-Tüm dünyada özellikle Türkiye toplumunda büyük tepkilere neden olan batı destekli Mısır cuntasının Mısır halkına yaptığı katliamları kınamak ve lanetlemek için Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi tarafından düzenlenen ,"Amed`ten Mısır Direnişi`ne Destek Mitingi"Diyarbakır tarihi İstasyon Meydanı`nda yoğun katılımlı olarak saat 17.00` de Nimettullah hocanın Kur`an-ı Kerim ile başladı.
 
"Amed`ten Mısır Direnişi`ne Destek Mitingi"ne kadın erkek, çocuk, genç onbinlerin ; Seyyit Kutup el Benna Selam Olsun İhvan`a , Selam, Mursi`ye Selam Direnişe Devam sloganları ile başladı. Tarihi İstasyon Meydanı`na onbinler halen akmaya devam ediyor.
 
Miting alanı Tevhid Bayrakları ve Muhammed Mursi`nin resimleri ile süslenirken, katılımcıların ellerindeki Türkçe, Kürtçe, Arapça ve İngilizce olarak yazılmış, Muhammed Mursi`yi destekleyen, katliam yapan batı destekli Mısır ordusu aleyhine dövizler dikkati çekti. Mitingte sık sık sloganalar atılarak, darbeciler ile darbe destekçileri ABD, batı, İsrail ve Arap Krallıkları lanetlenerek Mısır halkının efsanevi direnişine selam gönderildi. (Osman İçli / Hüseyin Yalçın / Fikret Kavgalı İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir