• DOLAR 32.541
  • EURO 34.899
  • ALTIN 2426.103
  • ...
Batman`daki kavganın bilançosu: 2 ölü, 12 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman`a bağlı Aydınkonak köyünde yaşayan Gündem aileleri arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 2 kişi öldü, 3`ü ağır 12 kişi yaralandı.
 
Kavga, Batman Merkez Karakolu yakınlarında bulunan eski hal içerisindeki bir çay ocağında meydana geldi.
 
İddialara göre, akraba olan Gündem aileleri arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada çevredeki esnafla birlikte 14 kişi yaralandı.
 
Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesi, Dünya Hastanesi, Medikal Park Hastanesi ve Yaşam Hastanelerine kaldırıldı.
 
Çıkan kavgada silahlardan seken kurşunla göğsünden yaralanan esnaf Bahattin Sertkaya ve Şemsettin Gündem kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
 
Dünya Hastanesine kaldırılan Mecit Gündem, İsmail Gündem ve Serhat Gündem, Yaşam Hastanesine kaldırılan Cahit Gündem ile Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılan henüz isimleri öğrenilemeyen 3`ü ağır 8 kişi yaralandı.
 
Hastanelerde kaldırılan yaralıların durumunun ise, yapılacak müdahalelerden sonra netlik kazanacak.
 
Bu arada olay yerine gelen polis ekipleri, kavganın çıktığı alanda incelemelerde bulunup hastanelerde ise başka bir olayın çıkmaması üzere geniş güvenlik önlemleri alıyor.
 
Çıkan silahlı kavga nedeniyle Batman Valisi Yılmaz Arslan ve Emniyet Müdürü Hasan Ali Okan, olayla ilgili hastane yöneticilerinden bilgiler aldı.
 
İki aile arasındaki silahlı kavganın yeniden alevlendiği bildirildi.
Olay ile ilgili ise geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir