• DOLAR 32.455
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2438.98
  • ...
Köylüler cami ve yollarının yapılmasını istiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı yaklaşık 30 haneli ve 200 nüfuslu Çiçekli (Şiferé) Köyü sakinleri, köylerini ziyaret eden Batman Milletvekili Ziver Özdemir'den yarım kalan cami ve yol sorunlarının yapılmasını istedi.

 

Köy sorunları kapsamında Batman'ın Gercüş ilçesindeki köyleri gezen Milletvekili Özdemir, Gercüş ilçesine bağlı yaklaşık 30 haneli ve 200 nüfuslu Çiçekli (Şifere) Köyü'nü ziyaret etti.

 

Köylülerle bir araya gelen Özdemir, köyün sorunları hakkında köy muhtarı Abdurrahman Kaya'dan bilgiler aldı.

 

Muhtar Kaya, özellikle kendi imkânlarıyla yaptıkları köylerindeki yarım kalan camilerinin yapılması ve eksikliklerinin giderilmesini istedi.

 

Kaya, bir başka sorunlarının ise, yol sorunu olduğunu söyledi. Yollarının bozuk olduğunu ve gidiş gelişlerde çok sıkıntı çektiklerini ifade eden Kaya, yollarının yapılması taktirde rahat bir şekilde köylerine gidip gelebileceklerini vurguladı.

 

Köyün sorunlarının kendisine aktarılması üzerine Özdemir, imkanlar dahilinde ve köylerdeki sorunlarının aciliyet durumlarına göre ellerinden gelen her türlü yardımı yapacaklarını kaydetti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir