• DOLAR 32.347
  • EURO 34.934
  • ALTIN 2398.517
  • ...
Umut Kervanı Adana'da hayırseverlerin bağışladığı kurbanların kesimini gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kurban Bayramı vesilesiyle 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla aylar öncesinden çalışma başlatan Umut Kervanı, hayırseverlerin kurban bağışı vekâletlerini alarak gönüllüleriyle birlikte 'Kurban Kesim Organizasyonu'nu gerçekleştirdi.

Kılınan bayram namazının ardından Umut Kervanı gönüllüleri tekbirlerle ve salâvatlar eşliğinde vekâleten verilen kurbanlık hayvanların kesimini gerçekleştirdi.

"Organizasyona katkı sağlayan hayır sahiplerine teşekkür ediyorum"

Umut Kervanı Adana Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek

Yaptıkları Kurban Kesim Organizasyonu hakkında konuşan Umut Kervanı Adana Dernek Başkan Yardımcısı Cevdet Dizlek, şunları kaydetti:

"Bu sene de Allah'ın izniyle Kurban Organizasyonumuzu başlattık. Başta deprem bölgelerinden ilimize gelen depremden dolayı mağdur kalan yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere, hayır sahiplerinin bizlere vermiş olduğu vekâletler doğrultusunda şu an da kurbanlarını kesiyoruz. Kesimle aynı zamanda hijyenik ortamda parçalayıp paketliyoruz ve dağıtım ekiplerimize verip ailelerimize ulaştırıyoruz. İhtiyaçlarını gidermek ve sofralarında bir nebze sıcak bir aş olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu organizasyona katkı sağlayan hayır sahiplerine teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Genelde tüm Türkiye'nin özelde Adana'nın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım." (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir