• DOLAR 32.459
  • EURO 34.652
  • ALTIN 2391.405
  • ...
Gaziantep’te Kurban Bayramı namazı sevinçle eda edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bayram namazı için vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren camilere akın etti.

Kurban Bayramı namazı için sabahın erken saatlerinde camilere akın eden Gaziantepliler, kentteki camilerde bayram namazlarını kılarak bayramın sevincini yaşadılar.

Babalarıyla bayram namazına gelen çocuklar camilerde renkli görüntüler oluştururken Müslümanlar ise bayrama ulaşmanın sevincini yaşadı.

Gaziantep'te Ramazan Bayramı coşkusu yaşandı. Bayram namazı için sabah erken saatlerden itibaren camilere gelen vatandaşlar dualar ederek imamların vaazını dinledi. Hep birlikte saf tutan vatandaşlar bayram namazını coşkuyla kıldı.

Namazın ardından tekbirlerle minbere çıkan cami imamları, bayramların anlam ve önemini anlatan hutbeler verdi. İmamlar bayramda dargınlıkların giderilmesini hasta ve akraba ziyaretlerinin önemini vurguladı.

Bayram namazı için kentin en büyük camilerinden olan Hayriye Büyükekşi Camii'ne gelen vatandaşlar, namaz öncesi cami imam hatibinin bayram sohbetini dinledi. Namaz vaktinin girmesiyle hep birlikte saf tutan vatandaşlar, bayram namazını coşku içerisinde kıldı.

Teşrik tekbirleri ile tamamlanan namazın ardından, cami çıkışında herkes birbiriyle bayramlaşırken, bayramlaşmanın ardından vatandaşlar evlerine dağıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir