• DOLAR 32.227
  • EURO 35.228
  • ALTIN 2480.603
  • ...
Gaziantep’te camiden çıkan yaşlı adamı darp ettiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Şahinbey ilçesinin Barak Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, öğle namazı için evine yakın olan camiye giden 70 yaşındaki Zekeriya Gümüştekin, namazını kıldıktan sonra evine gitmek üzere camiden çıktı.

Gümüştekin, cami çıkışında araçlarla cami önüne gelen 2’si kadın 8 kişilik akraba grubu tarafından henüz bilinmeyen bir nedenle sopa ve yumruklarla darp edildi.

Gümüştekin’i darp eden şahıslar, cami önüne geldikleri araçlara binip olay yerinden kaçarken, aldığı darbeler sonucunda burnu ve boynu kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Gümüştekin, olayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Gümüştekin, hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından saldırganların kimliklerini tespit etti. Kimlikleri tespit edilen saldırganlar, polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırganlar, çıkarıldıkları mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Gümüştekin ve ailesi, saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

Öte yandan, olay anı bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına görüntülerine yansıdı.  (İLKHA) 



Bu haberler de ilginizi çekebilir